info@pintoresmataro.com

TELF: 684 01 30 01

PINTORS A MATARÓ

Som Pintors professionals a Mataró especialistes en pintar empreses i negocis. Realitzem treballs de pintura i manteniment industrial, pintat d’oficines, pàrkings, obra civil, obra nova, interiors de naus, escoles, senyalització horitzontal, paviments, pintura intumescent, estructures, façanes, decoració, etc.¿QUI SOM?

Som una empresa que realitzem treballs de Pintors a Mataró i fem treballs d pintura per comerços, negocis, empreses, etc. Som especialistes en aplicacions de pintura a nivell empresarial ja que realitzem el manteniment industrial de pintura de tot tipus d’empreses.
Som la segona generació de Pintors dins de l’empresa familiar i la nostra experiència es de més de 40 anys en el sector de la pintura, per això aquesta experiència ens permet escollir els materials més adequats per ser aplicats en cada tipus de superfície i fer una execució ràpida i precisa dels treballs de pintura.
Disposem de la maquinaria més avançada tecnològicament i de les últimes novetats del sector de la pintura per oferir els millors acabats possibles.
El nostre departament tècnic farà un anàlisi i estudi sobre els elements a pintar per tal de que el servei de Pintors sigui el més eficient possible.
Treballem amb els proveïdors de pintura que son un referent en el sector i així apliquem els millors productes per cada tipus de superfície.
Ens esforcem per complir amb les normes de qualitat establertes en l’aplicació dels nostres materials i complim amb la llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals i el R.D. 39/1997¿QUE PINTEM?

INDUSTRIAL:

- OBRA CIVIL
- Manteniment per empreses
- Estructures
- Façanes per empreses

INTERIORS:
- Pàrkings
- Obra nova
- Interiors edificis comercials, col•legis, hospitals, laboratoris.
- Pintura decorativa i empaperats, estucs venecians, micrcociment, etc

PAVIMENTS:
- Pintat de paviments
- Pintat de pistes esportives
- Senyalització horitzontal de pàrkings.
- Senyalització horitzontal de tot tipus sobre paviments, retolacions, etc.